A honlap kilövésre kész!

Üdvözöljük a XIII. IOAA hivatalos honlapján! Kérjük, nézze át a versennyel kapcsolatos fontosabb dátumokat, valamint az előzetes programtáblát.

Vegye figyelembe az érkezési és indulási dátumokat és időpontokat, és kérjük, ennek megfelelően tervezze meg utazását. A regisztráció 2019. április 15-én nyílik meg, regisztrálni az erre a célra létrehozott űrlapon keresztül tud. A csapatvezetőket kérjük, minél hamarabb regisztrálják az induló csapatokat, további adatok a regisztrációs felületre történő bejelentkezéssel később is kitölthetők lesznek. A vízumköteles országokból érkezők listáját az utazás megkönnyítése érdekében előre közöljük a Magyar Külügyminisztériummal.

Kérjük, tájékozódjon a vízumigénylés szükségességéről, illetve gondoskodjon annak mihamarabbi beszerzéséről, mivel a magyar hatóságok szigorúan járnak el ezen ügyek tekintetében. Szükség esetén hivatalos meghívó is igényelhető.

A fontos információkról az IOAA körlevelekben is tájékoztatni fogjuk Önöket. Sok sikert kívánunk a versenyhez és szeretettel várjuk Magyarországra!